Onze bouwoplossingen.

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden. We laten graag wat beelden zien van partijen waar wij al jarenlang goede ervaringen mee hebben. De partijen leveren allemaal iets unieks, maar hebben één ding gemeen: hun aanbod is aan te passen naar uw bouwsituatie. Geschikt voor elk bouwplan dus!

In deze selectie laten we producten zien van LUX ELEMENTS, STABIPOL, BNL, ATI isolatie en HEBO. Er is nog veel meer mogelijk, JDZ Bouwspecialiteiten loopt graag alle mogelijkheden met u door. U hoeft alleen maar contact op te nemen!


LUX ELEMENTS
Met de vernieuwende bouwoplossingen van LUX ELEMENTS kunt u al uw bouwplannen realiseren. Geen grenzen! De producten van polystyreen hardschuim zijn makkelijk bewerkbaar naar elke gewenste en complexe vorm. Daarom is LUX ELEMENTS geschikt voor elke bouwsituatie. 

Nieuwsgierig naar wat bij u past? JDZ Bouwspecialiteiten kan u adviseren over de beste opties. Bekijk hier de beelden van hun specialiteiten: wandbekledingen, bodemopbouw, uitbouw van badkamers en individuele wellness-complexen.

Gevelproducten Benelux

Gevelproducten Benelux biedt oplossingen voor gevelreiniging en gevelbescherming.

BNL1
Heeft u last van cementsluier? BNL1 is een kalk- en cementsluier verwijderaar. Met dit product kunt u alle soorten cement- en kalkgebonden vervuilingen verwijderen, denk aan cementsluier, smet, witte uitslag en calciumcarbonaat.

·  Op basis van o.a. amidosulfonzuur.
·  Goede vervanger voor zoutzuur en fosforzuur.
·  Veroorzaakt geen groenverkleuring.
·  Veilig te verwerken en vrijwel geurloos.
·  Geeft onverdund het beste resultaat.
·  Veroorzaakt geen groenverkleuring.
·  Kan vanaf twee graden verwerkt worden.

Meer weten over BNL1? Klik hier voor het productblad.


BNL5
Om uw buitengevel waterafstotend te maken, heeft Gevelproducten Benelux een geschikte oplossing: BNL5. Dit hydrofoberingsmiddel behoort tot een nieuwe generatie die bij een relatief laag vast stofgehalte uitstekend presteert.

·  
Impregneren van gevels van baksteen, kalkzandsteen, beton, pleisterwerk, gasbeton, natuursteen, voegwerk en dakpannen.
·  Hydrofoberen van natuursteen, zoals zandsteen bij monumenten en oude gebouwen.
·  Watergedragen en oplosmiddelvrij.
·  Onzichtbaar na behandeling.
·  Veilig te verwerken en vrijwel geurloos.
·  Ademend en houdt vocht niet vast.
·  Verhoogt indirect de isolatieaarde.

Meer weten over BNL5? Klik hier voor het productblad.

 

ATI Isolatie

Op zoek naar dunne isolatie? ATI Isolatie heeft dunne, lichte isolatie die zeer eenvoudig te plaatsen is.  

De voordelen van ATI isolatie:
·  Ruimtebesparend door het dunne materiaal.
·  Geschikt voor renovatie en na-isoleren.
·  Eenvoudig te plaatsen.
·  Energiebesparend, door zijn reflecterende eigenschap weerkaatst het koud naar koud, en warm naar warm. Dit geeft een zeer goed isolerend effect.
·  Stofvrij en anti-allergie.
·  Soepel! Het past zich aan alle vormen aan, zoals hoeken en bochten. 


ATI PRO
De ATI PRO is een meerlaagse isolatiefolie met een damp open eigenschap. Het product heeft een sterk thermisch vermogen en is met name geschikt voor renovatie en het na-isoleren van bijvoorbeeld monumentale of oude panden. Bekijk hier het productblad.

ATI 150+
De ATI 150+ is een dunne isolatiefolie met aan twee zijden een zuivere aluminiumlaag. Dit product is vooral geschikt voor het na-isoleren van alle plekken waar met een dubbele luchtspouw gewerkt kan worden. Denk aan garages, voorzetwanden, zolders, vloeren, dak-, muur- en vloerisolatie, etc. 
Bekijk hier het productblad.

 

Kunststof golfplaten van STABIPOL

Golfplaten van STABIPOL  zijn de kunststofvervanger voor de traditionele vezelcement golfplaten. Daarmee zijn ze uniek! De kunststof golfplaten zijn gemaakt van glasvezelversterkt orthoftaalzure polyseterhars. De volledige ingekleurde platen laten geen licht door.Waarom golfplaten van kunststof? De kunststofplaten zijn lichter van gewicht, waardoor montage eenvoudig is. De platen zijn zeer resistent tegen chemische stoffen en gaan lang mee. JDZ Bouwspecialiteiten vertelt je graag over andere voordelen van STABIPOL.Bekijk hier alvast wat voorbeelden van de gGevelproducten Benelux biedt oplossingen voor gevelreiniging en gevelbescherming. 

 


  HEBO kozijnen

HEBO heeft alles onder één dak! Ze bieden u een totaalpakket. De kozijnen van HEBO zijn prefab. Het product, aangepast naar uw wensen, komt dus kant-en-klaar naar u toe. Hoe nieuw of afwijkend uw bouwmethode ook is, voor elke bouwmethode heeft HEBO een passende oplossing. JDZ Bouwspecialiteiten weet precies wat HEBO voor u kan betekenen.

Bekijk hier een aantal beelden van HEBO-kozijnen.

 

Smaakt dit naar meer? Neem gerust contact op.

JDZ Bouwspecialiteiten
De vertrouwde bouwspecialist sinds 1973